Tretmani tela

Trenirate i vodite računa o ishrani, ali Vam je teško da dođete do željenog oblika tela ili da se otarasite nekih tvrdoglavih masnih naslaga? Ili Vam treba dodatan podstrek, kako bi se konačno posvetili balansiranoj ishrani i treninzima? Za oba problema imamo efikasno rešenje.

Kombinacijom ili jednim od naša tri BTL aparata, možete rešiti celulit, masne naslage, višak kože i/ili slab tonus mišića.

Zakažite svoju konsultaciju i napravićemo tok tretmana, prilogođen Vašem telu i Vašem načinu života.

Zakaži tretman

Bye Bye Cellulite!

Koliko god se trudile da ne obraćamo pažnju na celulit i budemo zadovoljne sobom, on često nađe način da nam pokvari raspoloženje. Žene širom sveta su se nevoljno pomirile sa tom činjenicom, ali to više ne mora da bude tako! Zahvaljujući BTL EMtone aparatu, sada možete za samo 6 tretmana, da vidljivo smanjite ili u potpunosti uklonite celulit.
EMtone korišćenjem radio frekvencije i mehaničke energije, omogućava rešavanje uzroka celulita, umesto prikrivanja simptoma. Jedini aparat na svetu koji kombinuje dve terapije u jednom aparatu, radiotalase i aukstocne talase (tzv. SHOCKWAVE terapija).

San o mišićima…

Svi znamo koliko je tesko izgraditi misicnu masu. Potrebni su meseci posvecenog treninga i ciljane ishrane, a cak i tada cesto izostanu zeljeni rezultati. Postoje i situacije u kojima nakon dugogodisnjeg treninga iznenada gubite misice, kao sto je povreda kod sportista ili postporodjajni period kod zena. Za sve te situacije, za sve Vas koji trenirate ili ne trenirate, a zeleli biste bolji tonus misica abdomena ili gluteusa, EMSCULPT je Vas najbolji prijatelj!
EMSCULPT je aparat koji supramaksimalnim kontrakcijama vrsi neuromisicnu stimulaciju. To znaci da za 30 minuta tretmana EMSCULPTA, dobijate 20 000 kontrakcija koje voljno, treningom ne mozete da proizvedete. Pogledajte nase rezultate i zakazite svoju konsultaciju!
PLUS moramo da naglasimo da smo jedana od tri medicinske prakse u gradu koji imaju originalni EM Sculpt,i to naglasavamo iz bezbednosnih razloga.

Višak kože , podbradak ili ‘jastučići’ na stomaku vam smetaju?

Exilis Ultra 360 je aparat najnovije generacije, koji kroz prijatne tretmane kombinacije radiotalasa i ultrazvuka, rešava bilo koji od gore navedenih problema! Podstiče proizvodnju kolagena i elastina, čime Vam na neinvanzivan i prirodan način otklanja višak masnog tkiva i istvremeno zateže kožu.
Odličan izbor kada želite da mršavite ali ne želite da vam ostane višak kože.
Zovemo ga aparatom namenjenim “od glave do pete” jer sa njim možemo da pristupimo svakom delu tela lako i bezbedno.
Gde god da želite da se rešite dosadnih naslaga ili prosto želite da zategnete kožu, Exilis Ultra 360 je pravi i siguran izbor za Vas.