Katarina Vujačić

Katarina ima diplomu menadžmenta u hotelijerstvu sa prestižnog univerziteta Glion u Švajcarskoj i užu specijalizaciju za resort i golf hotele na univerzitetu Les Roches u Španiji.

Nakon završenih studija, radila je u hotelu Edition, Miami, Sjedinjene Države, gde je stekla iskustvo u ugostiteljstvu i naučila da je ugostiteljstvo i odnos prema gostu/klijentu temelj svakog posla, bez obzira na oblast kojom se bavi.

Zbog ličnog iskustva sa problematičnom kožom i saznanjem o posledicama koje to ima na našu svakodnevnicu, razvila se strast prema tretmanima i preparatima za negu kože, kao i želja da se pomogne ljudima koji prolaze kroz isto ili slično iskustvo, a možda nailaze na nerazumevanje okoline.

2021. godine Katarina i Nini udružuju svoja raznovrsna iskustva, kako bi kroz vrhunsku uslugu i individualan pristup, pomogle svojim klijentima da neguju svoju lepotu i spolja i iznutra.

Katarina se trudi da svojim radom i odnosom prema ljudima, bude primer svojim dvema ćerkama, koje ima sa suprugom Dušanom.

Katarina Vujačić